Bruiloft Rob en Shanna

Marleen Verheul Fotografie-bruidsfotografie

Een heel mooi bruidspaar
schitterend weer
gezellige (dag) gasten

Wedding time!
Rob en Shanna trouwen vandaag!

Om 9 uur kom ik aan bij het bruidspaar. Ze mogen elkaar niet meer zien dus Shanna zit in de woonkamer en Rob bij zijn ouders (de huizen van Rob en Shanna en zijn ouders zijn aan elkaar gekoppeld, dus voor mij makkelijke om ze allebei vast te leggen).
Ik begin met het fotograferen van de haar en make-up van Shanna, even een kopje thee tussendoor en dan kan het aankleedt feest beginnen. Samen met de moeder en vriendin van Shanna gaan we naar boven om de jurk aan te doen. Intussen is ook Rob bezig zich aan te kleden met behulp van een vriend, dus ik ren wat heen en weer om bij beide zo veel mogelijk vast te kunnen leggen.

Dan het first look moment, wat zien ze er prachtig uit zeg!
Ze staan met de ruggen tegen elkaar en bij 3 mogen ze omdraaien.
Beide stralen ze als ze elkaar zien, wat een mooi moment is dit!

We gaan nu snel naar een boomgaard in de buurt die mooi in bloei staat. Daar zijn we ruim een uur bezig om foto’s te maken. Het is heel gezellig en we hebben er een stralend zonnetje bij, wat voor Shanna wel heel fijn is omdat de jurk natuurlijk niet heel warm is. Als we weer terugkomen bij het huis zijn intussen de dag gasten gearriveerd en eten we met z’n allen een broodje.

Op naar het stadhuis in Oudewater.
Een verrassing voor Rob is dat er nóg een Alpha Spider komt (Rob heeft zelf een Spider, die als trouwauto zou voldoen) zodat ze beide in een Spider naar het stadhuis worden gereden. Wat een luxe zeg! 2 Trouwauto’s!
Shanna wordt in Rob zijn auto door haar vader naar Oudewater gereden, en Rob door zijn moeder.

De plechtigheid is heel mooi, dit vond ik wel spannend om vast te leggen, omdat ik meer buiten fotografeer dan binnen. Maar met mijn gehuurde full frame camera ging het heel goed!

Na de plechtigheid gaan we door naar Haarzuilens waar Rob en Shanna samen aankomen in de 2eSpider. Na een onthaal met bellenblaas is het tijd voor de taart! En die was mooi en lekker! Ondertussen worden er cadeaus gegeven, en drinken we met z’n allen een glaasje bubbels.
Na de bubbels is het tijd voor de groepsfoto’s. Dit kon aan de overkant van de feestlocatie. Daar was een mooi groen pleintje waar we iedereen vast hebben gelegd.

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zitten we in een prachtige zaal om te gaan dineren. Ook hier maak ik nog een paar foto’s maar het is vooral genieten van het lekkere eten en de gezelligheid!
Na het diner naar beneden voor het feest en dan is om 1 uur de dag afgelopen.

Wat een gave dag was dit!
Dit was mijn eerste eigen bruiloft, en ik vond het dan ook best wel spannend om te doen. Maar het is me heel goed bevallen!

Ga jij ook trouwen en zoek je nog een fotograaf voor de dag?
Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

2 reacties op “Bruiloft Rob en Shanna&rdquo

    1. Graag gedaan! Veel plezier met alle voorpret en op de dag zelf natuurlijk!!
      Ik heb afgelopen vrijdag ook nog een bruiloft gefotografeerd. Daar komt binnenkort ook weer een blog van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *