Love shoot Rob en Shanna

Marleen Verheul Fotografie, Loveshoot

2 verliefde mensen
een mooi natuurgebied
veel gezelligheid

Dé ingrediënten voor een geslaagde Love Shoot.

Om 10 uur haal ik Rob en Shanna thuis op. Omdat ze bij mij in de buurt wonen hebben ze de luxe dat ze met me mee kunnen rijden naar de shoot locatie.
Zanderij Maarn en het bos eromheen had ik deze keer uitgekozen als locatie, maar heb je zelf voorkeur voor een locatie kan dat natuurlijk ook.

Daar aangekomen hadden we helaas niet het zonnetje en de mist wat ze hadden opgegeven, maar dat mocht de pret niet drukken!
We zijn begonnen met een ronde rondom de Zanderij. Die locatie was voor mij ook nieuw, dus altijd even spannend wat je aantreft. Maar we hebben er op heel wat verschillende plekken foto’s kunnen maken.

Daarna zijn we nog even naar het bos wat grenst aan de Zanderij gegaan. Dat stuk bos ken ik wel en daar had ik ook nog een mooie locatie in gedachten, wat gelukkig ook goed uitpakte!

Hoe pak ik een Love Shoot aan?

We maken een wandeling door een willekeurig natuurgebied of een stad naar keuze en op mooie locaties gaan we foto’s maken.
Ik zal aangeven waar jullie het beste kunnen gaan staan, of zal jullie een bepaalde richting op laten lopen, maar voor de rest wordt het zeker geen geposeerde fotoshoot.
Door middel van het stellen van vragen of het geven van opdrachten zullen jullie vooral met elkaar bezig zijn en vergeten dat ik er ook nog ben.

Op de terugweg naar huis vroeg ik hoe Rob en Shanna het op deze manier ervaren hadden.

“ Het is een stuk relaxter en niet zo awkward” was de reactie.

En dat is precies de bedoeling, dat je je niet opgelaten voelt, en gewoon van elkaar kan genieten tijdens de fotoshoot.

Hebben jullie ook zin gekregen in een een Love Shoot?
Of andere vragen?
Neem dan contact met me op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.