Hondenfotografie

 

Hondenfotografie is mijn grote passie, en echt iets waar ik heel blij van wordt. Nog mooier is het om eigenaren blij te maken met foto’s van hun hond of honden.
Dit is waar ik me in gespecialiseerd heb door veel cursussen en workshops te volgen en veel te oefenen op mijn eigen en andermans honden.

En denk nu niet, dat is niets voor mijn hond, mijn hond kan niet poseren, of mijn hond luistert niet goed genoeg…
Kan of wil de hond niet poseren, dan laten we de hond lekker zijn gang gaan en komt er vanzelf een moment dat er foto’s gemaakt kunnen worden.
Kan je hond niet los omdat de hond jaagt of om een andere rede. Dan maken we de foto’s gewoon aangelijnd en zullen de lijntjes en eventueel halsbanden zorgvuldig weg gewerkt worden. Is je hond bang voor mensen, dan zoeken we een rustige locatie uit waar we eerst ruim de tijd nemen om aan elkaar te wennen zodat we daarna de foto’s kunnen maken.

Ik probeer altijd zowel portret als actie foto’s te maken, zodat er voldoende keuze is uit de gemaakte foto’s.

Op termijn zal ik ook studiofotografie aan gaan bieden, daarvoor ben ik nog op zoek naar een geschikte locatie.
Wel kan er nu al voor strobist-fotografie gekozen worden. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van (meerdere) reportage flitsers los van de camera. Wil je hier meer informatie over? Dan kan je een email sturen of het contactformulier invullen.

Wil je foto’s van je hond(en) laten maken door mij? Neem contact met me op dan bekijken we alle mogelijkheden.

Klik op de foto om een vergroting te zien.