Loveshoot – Portret – Trouwen – Kinderen – Gezinnen

Ook kan je bij mij terecht voor een loveshoot en gezins-portret- of kinderfotografie in een natuurlijke omgeving, met natuurlijk licht.

Doe gewoon lekker je ding en trek je zo min mogelijk van mij aan, dan krijgen we de leukste en mooiste foto’s.
Op een gezamenlijk gekozen locatie gaan we een onvergetelijke fotoshoot houden, want niet alleen de foto’s zijn een blijvende herinnering, maar de fotoshoot zelf ook!

Een Loveshoot is zo leuk om te doen! Heerlijk om de liefde tussen twee mensen vast te mogen leggen.
We zoeken hier gezamenlijk een locatie voor uit en daar gaan we aan de slag. Het is vooral de bedoeling dat jullie als stel een uur lang alleen maar genieten van elkaar.
Vooraf zal ik jullie een vragenlijst toesturen die jullie in mogen vullen zodat ik vast en het een en ander over jullie weet. Met behulp van die vragenlijst en leuke vragen en opdrachten maken we er een onvergetelijke shoot van.

Portretfotografie zal meestal een op een zijn of misschien in combinatie met een vriend of vriendin. We kiezen een mooie locatie uit en gaan daar ongeveer een uur lang foto’s maken. Wil je bijvoorbeeld foto’s laten maken van je zwangere buik dan kan je ook kiezen voor portretfotografie. Dan leggen we de nadruk op de zwangerschap.

Trouwfotografie is iets heel bijzonders om te mogen doen. Ik vind het echt een eer als een koppel mij vraagt deze dag vast te leggen.
Ik doe dit dan graag voor jullie. Wil je hier meer over weten neem dan contact met me op!

Bij kinderfotografie gaat het uiteraard om het kind of de kinderen. Ook hier zoeken we gezamenlijk een locatie uit waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Dit kan een bos zijn maar bijvoorbeeld ook een speeltuin of het strand. Het gaat er vooral om dat de kinderen zich op hun gemak voelen, zodat we ontspannen en spontane foto’s kunnen maken. De shoot zal ongeveer een uur duren, maar zijn de kinderen er eerder klaar mee is dat ook goed. Gaan we langer door omdat ze er zo lekker in zitten, ook helemaal goed natuurlijk!

Kies je voor een gezinsfotoshoot? Super gezellig! Met z’n allen op pad naar een locatie naar keuze. Het belangrijkste voor de keuze van een locatie is dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Gaan we naar het strand en de duinen om lekker uit te waaien? Of misschien wel naar een bos om paddenstoelen en dennenappels te zoeken?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? stuur een email of reageer via het contactformulier.

Klik op de foto voor een vergroting.