Veel gestelde vragen

Marleen Verheul Fotografie-hondenfotografie

Waar wordt de fotoshoot gehouden?
De fotoshoot kan op veel locaties gehouden worden. Hier in de buurt van Waarder heb je bijvoorbeeld het Bredius Park in Woerden, de Reeuwijkse Plassen of het Goudse Hout. Mijn eigen favoriet is de Utrechtse heuvelrug, maar ik kan naar elke gewenste locatie komen.

Hoelang duurt een foto-shoot?
Een foto-shoot zal gemiddeld een uur duren. Hebben we binnen een uur nog niet het gewenste resultaat bereikt gaan we uiteraard door tot dat wel gehaald is. Als er meerdere honden op de foto gaan zal het ook wat langer duren. Er zal altijd rekening worden gehouden met de modellen. Is er een extra pauze nodig, geen probleem! Het moet voor iedereen vooral leuk blijven.

Wat dien ik mee te nemen naar de foto-shoot?
Het is altijd handig snoepjes en speeltjes mee te nemen. Zo kunnen we de honden op een leuke manier in de juiste positie brengen, en speeltjes zijn handig voor de actie foto’s. Ook is het goed om water mee te nemen.

Worden er reiskosten berekend?
De reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer (Berekend op google maps vanaf locatie 3466 NK, 1).

Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?
Ja, je mag de foto’s zelf uitkiezen. Bij een foto-shoot ontvang je het aantal foto’s wat in het pakket zit, meer kan je bijbestellen. Na de foto-shoot ontvang je binnen 2 weken een PDF met de door mij uitgezochte foto’s. Deze zijn zo nodig licht bewerkt. Uit deze foto’s mag je de foto’s kiezen. Deze foto’s worden dan uitgebreid bewerkt. De uitgezochte foto’s ontvang je in web formaat met logo voor gebruik op social media, en in afdruk formaat zonder logo voor bijvoorbeeld afdrukken of voor het gebruik in een fotoalbum. De foto’s ontvang je digitaal via wetransfer.

Kan ik een afdruk via Marleen Verheul Fotografie regelen?
Ja, dit kan.
Ik heb een aantal voorbeelden van wanddecoratie en fotoafdrukken. Deze kan ik meenemen naar de fotoshoot zodat je kunt kijken wat je mooi vind.
De kosten zullen besproken worden naar aanleiding van je wensen.

Wat is een fotoblok?
Een fotoblok is een afdruk op acrylglas die je neer kan zetten ter decoratie.
De afmeting in het pakket is 20×15 cm.

Wat is een wagonblok fotohouder?
Een wagonblok fotohouder is een houder gemaakt van treinbiels met een sleuf erin waar je foto’s in kunt zetten die zijn geprint op dibond.
De afmeting in het pakket is 20×20.

Wat is een fotowandeling?
Een fotowandeling wordt in een groepje gelopen van maximaal 5 a 6 honden. De locatie en tijden worden in evenementen aangeven op FB en op deze website op de pagina Fotowandelingen/evenementen.
Je dient je altijd van te voren aan te melden als je mee wilt lopen. Dan ontvang je ook de exacte locatie waar we verzamelen, en weet ik wie er allemaal mee lopen.
We lopen een mooie route, deze zal variëren tussen de 5 en 8 KM, en op mooie locaties maak ik foto’s van de honden.
Wil je een fotowandeling met bijvoorbeeld een groepje vrienden of een rasvereniging lopen?
Heel leuk! Vraag dan naar de mogelijkheden!

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen dan kan je altijd contact met me opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.