Veel gestelde vragen

Hondenfotografie, oude golden retriever in het hoge gras

Waar wordt de fotoshoot gehouden?
De fotoshoot kan op veel locaties gehouden worden. Hier in de buurt van Waarder heb je bijvoorbeeld het Bredius Park in Woerden, de Reeuwijkse Plassen of het Goudse Hout. Mijn eigen favoriet is de Utrechtse heuvelrug, maar ik kan naar elke gewenste locatie komen.

Hoelang duurt een foto-shoot?
Een foto-shoot zal gemiddeld een uur duren. Hebben we binnen een uur nog niet het gewenste resultaat bereikt gaan we uiteraard door tot dat wel gehaald is. Als er meerdere personen of dieren op de foto gaan zal het ook wat langer duren. Er zal altijd rekening worden gehouden met de modellen. Is er een extra pauze nodig, geen probleem! Het moet voor iedereen vooral leuk blijven.

Wat dien ik mee te nemen naar de foto-shoot?
Als er personen op de foto gaan is het belangrijk de kleding op elkaar af te stemmen. Het mooiste is het om het bij natuurtinten te houden. Bij warm weer is het wel fijn wat te drinken mee te nemen.

Als we een foto-shoot met dieren gaan doen is het altijd handig snoepjes en speeltjes mee te nemen. Zo kunnen we de dieren op een leuke manier in de juiste positie brengen, en speeltjes zijn handig voor de actie foto’s. Ook voor de dieren is het fijn water mee te nemen.

Worden er reiskosten berekend?
De reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer (Berekend op google maps vanaf locatie 3466 NK, 1).

Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?
Ja, je mag de foto’s zelf uitkiezen. Bij een foto-shoot ontvang je het aantal foto’s wat in het pakket zit, meer kan je bijbestellen. Na de foto-shoot ontvang je binnen 2 weken een PDF met de door mij uitgezochte foto’s. Deze zijn zo nodig licht bewerkt. Uit deze foto’s mag je de foto’s kiezen. Deze foto’s kunnen dan nog wat extra bewerkt worden. De uitgezochte foto’s ontvang je in web formaat met logo voor gebruik op social media, en in afdruk formaat zonder logo voor bijvoorbeeld afdruk op canvas of voor het gebruik in een fotoalbum. De foto’s ontvang je digitaal via wetransfer.

Kan ik een afdruk via Marleen Verheul Fotografie regelen?
Ja, dit kan.
Ik heb een aantal voorbeelden van wanddecoratie en fotoafdrukken. Deze kan ik meenemen naar de fotoshoot zodat je kan kijken wat je mooi vind.
De kosten zullen besproken worden naar aanleiding van je wensen.

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen dan kan je altijd contact met me opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.