Fotowandeling

Marleen Verheul Fotografie-fotowandeling-australian sheperd

4 baasjes en honden
een prachtig bos  
de eerste fotowandeling!

Wat was dit een succes zeg!

Om 9 uur hebben we afgesproken op de parkeerplaats in Austerlitz. Ik ben er al lekker vroeg, en de rest volgt ook allemaal binnen 5 minuten, dat is heel fijn want het is best warm dus kunnen we op tijd vertrekken.

We lopen eerst een stukje aangelijnd, en na een poosje mogen de honden die los kunnen lekker loslopen. Het is best zonnig dus het was lastig mooie fotografie plekjes te zoeken, maar we komen er gelukkig nog genoeg tegen waar we mooie foto’s kunnen maken.
De honden doen het super goed! Zo leuk om de verschillen tussen de honden te zien en dat zo ook iedere foto, ook als ze op dezelfde plek gemaakt worden, toch heel anders wordt.

Halverwege hebben we even pauze, ik heb nog wat lekkers bij me voor de baasjes, en we komen even bij van de hitte.
Ook op deze plek zie ik een mooie plek om foto’s te maken, dus we kunnen meteen na de pauze weer verder met foto’s maken.

De actiefoto’s heb ik bij deze wandeling voor het eind bewaard, omdat het zo warm is en ik lange honden tongen op de foto niet zo mooi vind. 
De honden willen best nog wel even een sprintje trekken. De een gaat achter een bal aan, en de ander blijft keurig wachten tot de baas achter me staat en komt dan vrolijk op de baas afgerend.

In dit groepje zaten een paar honden die niet los konden, dat is geen probleem, dan doen we ze tijdens het fotograferen gewoon een halsbandje om met een lang lijn eraan, en die photoshop ik er later weer vanaf zodat ook die honden zonder al te veel tuig en halsband op de foto staan.

Bij de auto aangekomen krijgt iedereen nog een goodiebag voor de hond mee naar huis, en bekijken we nog even wat voorbeelden van wanddecoratie, want sommige mensen hadden al aangegeven wellicht wat af te willen laten drukken om in huis te hangen.
Dit kan je dan zelf regelen zodra je de digitale bestanden in huis hebt, maar als je dat te veel gedoe vindt of het gewoon makkelijker vindt dat ik dat doe, kan dat natuurlijk ook!

Ik heb ontzettend genoten van deze fotowandeling, en er volgen er zeker meer!

Hieronder vast wat data voor volgende fotowandelingen en het gebied waar ik hem wil gaan lopen. Wil je meelopen, geef je dan snel op want vol=vol! 
Opgeven kan door een email te sturen of het contactformulier in te vullen. Ook ben ik altijd via Facebook te bereiken voor vragen/opmerkingen of aanmeldingen.

Data fotowandelingen 2019:
1 juni 2019 8:00 7 KM (losloop) Austerlitz (dit beloofd een speciale te worden)
20 juli 2019 8:00 6 KM (aanlijn) Doorn
14 september 2019 18:00 (losloop) Soesterduinen

4 reacties op “Fotowandeling&rdquo

    1. Dank je wel Esther. Het was ook echt zo leuk om te doen! Heb al weer helemaal zin in de volgende!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.