Het is een beetje stil…

Marleen Verheul Fotografie, hondenfotografie, hondenfotograaf

Het is een beetje stil…

En dat heeft meerdere redenen. In deze blog wil ik jullie even laten weten waar ik op het moment allemaal mee bezig ben.

De maand mei had ik “vrij” gepland zodat ik alle aandacht op Flint, mijn nieuwe hond, kon vestigen. Die is intussen 7 maanden en doet het echt super goed J. 

Ik ben zo ontzettend blij met hem!

In januari dit jaar ben ik ook begonnen met de opleiding voor voedingsadviseur voor honden en katten. Deze loopt nog door tot ongeveer maart volgend jaar, dus dat begint wel op te schieten. Het is een heel interessante opleiding waarmee ik hopelijk heel veel baasjes en honden/katten kan gaan helpen.

Je kunt hierbij denken aan een check of het voer wat nu gevoerd wordt echt compleet is, dus of alle belangrijke voedingsstoffen er wel (genoeg) in zitten. Of als er problemen zijn met bijvoorbeeld de ontlasting kunnen we ook gaan kijken of we dat met voeding op kunnen lossen. Bij veel medische klachten zal er uiteraard ook met de dierenarts worden samengewerkt.

Halverwege dit jaar ben ik ook nog begonnen aan de opleiding bij de Martin Gaus Academie. In eerste instantie wil ik gaan voor Kynologisch Instructeur, en daarna misschien nog door voor Kynologisch Gedragstherapeut.

En…. Ik kreeg net een telefoontje dat ik geslaagd ben voor de eerste module! De basiskennis hebben we vast binnen J. 

En als laatste heb ik per 1 september mijn werk opgezegd en ben nu volledig voor mezelf aan het werk. Ik laat overdag honden (individueel) uit, dus dat ben ik ook nog helemaal in kannen en kruiken aan het gieten. De eerste maand is in ieder geval heel goed bevallen, en ik heb al aardig wat klanten waarvan de honden met me uit gaan.

Al met al dus lekker druk met van alles en nog wat, maar er komt weer wat meer structuur in dus ik heb nu ook weer tijd om af en toe een fotoshoot in te plannen! Want daar wil ik uiteraard ook lekker mee door gaan.

Binnenkort zullen er data online komen voor mini-shoots in herfstsferen.

Heb je daar interesse in kan je dit altijd alvast aangeven.

Wil je meer weten of heb je vragen? Stel ze gerust!

Groetjes Marleen

.
Mijn lieve drietal

2 reacties op “Het is een beetje stil…&rdquo

 1. Allereerst wat ontzettend knap dat je de stap hebt gezet om je baan op te zeggen en te gaan voor iets waar je hart ligt. Ik weet zeker dat dit je allemaal gaat lukken en dat er dan weer nieuwe deuren open gaan voor je. Wel fijn dat je ook nog gewoon blijft fotograferen.

  Lieve groetjes,

  Jolanda en Pippa

 2. Wauw wat super zeg! 😇🙏🏻
  You Go!!

  Ik zou iedereen aanraden gebruik te maken van jouw honden-uitlaatservice. Alle liefde voor elk dier. Ook de fotoshoots zijn geweldig!

  Gaaf wat je allemaal doet Marleen!
  Ga zo door en ik zeg graag voort, Gr Kristel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.