Mini-shoots, frozen world

Omdat de fotowandelingen nu niet door kunnen gaan vanwege het aantal personen waar we dan mee lopen heb ik 9 januari voor het eerst mini-shoots gedaan.

Ik vond het best spannend, heb ik wel genoeg tijd voor elke hond? En wat als het weer niet goed is? Opeens zag ik heel veel beren op de weg 😉

Thuis ging ik weg met mijn tas ingepakt, ik had voor de warmte mijn regenpak mee en een thermosbeker warme thee. Mijn auto netjes geparkeerd en toen ik mijn achterdeur opendeed om mijn tas te pakken zag ik een plas “water” in de auto liggen… 
Ohh nee!!! Ik had mijn thermosbeker niet goed dichtgedaan! Wat een suffie was ik toch! 
(Gelukkig had Machtelt, mijn laatste klant voor deze dag, thee voor me meegenomen! Zo lief 🙂 En ze wist niet eens van het incident, zo kon ik nog even opwarmen voor de laatste shoot).

Een beetje balend van de theetoestand liep ik naar het veld waar ik de foto’s zou gaan maken, en toen werd ik meteen helemaal blij!
Het had gevroren en er lag een mooie laag rijp over de heide. De wereld zag eruit als een sprookje!  

Ik had tijdvakken van 20 minuten per deelnemer gemaakt, met daartussen 10 minuten uitloop/even terug naar de parkeerplaats om de nieuwe kandidaten te halen.
Deze tijd was echt prima! Voor alle baasjes heb ik de foto’s kunnen maken die ze graag wilden hebben, en we hadden ook nog wat tijd om wat extra foto’s te maken.

Ik heb deze dag 6 honden op de foto gezet, en wil dit zeker vaker gaan plannen!

Het is natuurlijk heel anders dan een fotowandeling waarbij we gezellig met z’n allen een mooie route lopen. Maar ik kreeg ook als opmerking dat dit wel lekker toegankelijk was zo, dus ik kan dit zeker als een geslaagde eerste dag mini-shoots ervaren.

Wil jij ook een keer meedoen aan een mini-shoot sessie?
Of wil je een keer mini-shoots organiseren voor een eigen groepje? (Minimaal 4 tijdvakken moet ik dan kunnen vullen). Neem dan contact met me op!

Kosten voor mini-shoots zijn € 35,00 per tijdvak incl. 2 foto’s digitaal (maximaal 2 honden per tijdvak) op een locatie op de Utrechtse Heuvelrug/Hilversum. Wil je op een andere locatie dan kan het zijn dat de kosten per tijdvak iets meer worden ivm de reiskosten. 

Hieronder wat resultaten van deze mini-shoots: 

4 reacties op “Mini-shoots, frozen world&rdquo

 1. Hey Marleen,

  Je hebt je voor niets druk gemaakt, want je hebt wederom klasse werk geleverd.
  De foto’s zien er weer mooi uit en wat een kadootje die ochtendvorst levert zulke mooi plaatjes op (weet ik uit ervaring 😉)
  Leuk hoor !

  1. Dank je wel Jolanda!
   Ik hoop nog veel van zulke ochtenden te hebben om te fotograferen 🙂

   Groetjes Marleen

 2. Hi Marleen, wil je nogmaals zeggen dat ik het als heel leuk heb ervaren! Voor een klein bedrag super mooie foto’s! Ook de tijd was goed te doen. Ja de hondjes moeten net even meewerken maar jij zet ze toch altijd weer zo mooi op de foto! Prachtig! En het weer was een extra kadootje! Dankjewel!

  1. Hoi Ilona!

   Heel graag gedaan! Ik vond het heel leuk dat jullie erbij waren!

   Groetjes Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.